Alquiler Barcos Tenerife | Alquiler de Yates y Catamaranes Privados

Alquiler Barcos Tenerife | Alquiler de Yates y Catamaranes Privados

Vind de perfecte optie voor bootverhuur op Tenerife Zuid. Geniet van een bijzondere en onvergetelijke ervaring tijdens je vakantie. Tenerife is een favoriete bestemming voor zeeliefhebbers dankzij het zonnige klimaat en de uitgestrekte kustlijn met imposante kliffen en prachtige baaien.

Tenerife-charter-boten en jachtcharter

Huur een geweldige privéboottocht om de zuidkust van het eiland te verkennen. Bezoek de adembenemende kliffen van Los Gigantes, prachtige baaien, bekijk walvissen en dolfijnen, ontspan, zwem en snorkel in kristalhelder water met uitstekend zicht. Huur een privéboot om met je gezin, partner of vriendengroep te genieten van de zon en de frisse zeebries op Tenerife.

Als je met een groep vrienden naar Tenerife komt en je wilt je boottocht op maat maken, dan is een boot huren de beste oplossing. Het kan ook een perfect cadeau zijn voor een vriend of geliefde.

Reis veilig in deskundige handen. Onze privébootkapitein of schipper brengt je naar stranden en interessante plekken. También compartirá contigo información importante de cada lugar.

Tipos de barcos disponibles

Ofrecemos una gran cantidad de barcos para el alquiler de barcos privados en Tenerife Sur (que salen en su mayoría desde el puerto de Puerto Colón). Elige entre los diferentes tipos de barcos de acuerdo a tus preferencias:

  • Lanchas rápidas: son embarcaciones pequeñas, rápidas y versátiles para sentirse más cerca del mar. accede a cuevas marinas y lugares escondidos donde las embarcaciones grandes no llegan.
  • Yates de vela: navega como los antiguos marineros, usando el viento como combustible. Desconecta de la rutina y viaja tranquilo en un barco moderno con grandes velas al aire.
  • Catamaranes: esta es tu mejor opción si vienes en grupos. Son barcos cómodos, seguros y con gran estabilidad. Ofrecen más espacio para sentarse, tumbarse, tomar el sol, llevar suministros y compartir con los amigos.
  • Barcos de lujo: nuestros yates de lujo son magníficos para viajes largos donde la comodidad es primordial. Además, están diseñados con materiales Premium y diseños sofisticados para quienes exigen confort y atención VIP.
  • Embarcación semirrígida (RIB): una de las ventajas principales de estas embarcaciones, es que podrás conducir tú mismo. Aprovecha su flotabilidad, amortiguación y estabilidad para navegar seguro por el mar.

Alquilar un Barco en Tenerife es una de las actividades más demandadas por los veraneantes, especialmente para grupos. Ofrecemos tours privados en bote para grupos desde 2 personas hasta 220 personas en nuestro catamarán Royal Dolphin.

Contáctenos ahora sin compromiso para obtener recomendaciones personalizadas de barcos de nuestro experto en alquiler de barcos en Tenerife. La forma más rápida será enviar un mensaje rápido de WhatsApp (el enlace abre WhatsApp en una nueva pestaña).

 

Avistamiento de Ballenas y Delfines en Tenerife

Avistamiento privado de delfines mulares en Tenerife

Huur een boot op Tenerife om walvissen of dolfijnen te spotten, die meestal te vinden zijn in de nabijgelegen wateren van Los Cristianos, Playa de las Americas, Costa Adeje en Los Gigantes.

Deze prachtige dieren leven permanent in de wateren van de Canarische Eilanden, dus je kunt ze het hele jaar door zien. Sommige soorten komen sporadisch voor, dus het blijft altijd een verrassing wat voor walvisachtigen er tijdens het avontuur zullen opduiken.

Onze reeds georganiseerde routes vertrekken vanuit de belangrijkste havens van het eiland, zoals Puerto Colón, Los Cristianos of Los Gigantes. Eenmaal op zee stuurt de kapitein de boot in de richting van de gebieden waar de walvisachtigen kunnen worden waargenomen. De boot wordt dan naar een baai gebracht waar de gasten kunnen uitstappen om af te koelen. Je kunt ook een privéboot naar Los Gigantes huren voor een completere ervaring.

Bezoek Los Gigantes

Los Gigantes kliffen Tenerife (4)
Als je een boot wilt huren voor 5-7 uur, kun je de spectaculaire kliffen van Los Gigantes, Masca Bay en Barranco Seco bezoeken. Als je in Los Gigantes verblijft, kun je de kliffen in slechts 2 uur bereiken, in tegenstelling tot de verder weg gelegen resorts waar je 6 uur of langer een privéboot moet huren om de kliffen van Los Gigantes en Masca Bay te bezoeken.

Bahía de Masca - Los Gigantes Bahía de Masca (4)

Denk eraan dat het huren van een privéboot op Tenerife een zeer veeleisende activiteit is, dus je moet je voorzorgen nemen. Plan je avontuur van tevoren als je een tocht wilt maken op de gewenste datum en tijd, wacht niet tot het laatste moment met reserveren en doe nu meteen een aanvraag!

Als je geïnteresseerd bent in het charteren van een boot op Tenerife, vul dan ons ticketaanvraagformulier in of neem contact met ons op via WhatsApp om je de beste opties te bieden voor de grootte en behoeften van je groep. Onze expert in het charteren van privéboten op Tenerife geeft je persoonlijke aanbevelingen zonder enige verplichting om te boeken!

Vier je speciale evenementen op een privéboot

privé catamaran huren op Tenerife voor grote groepen (1)

Een boot huren op Tenerife kan de beste manier zijn om een verjaardag, een huwelijksaanzoek, een vrijgezellenfeest, een huwelijksverjaardag of een andere speciale gebeurtenis te vieren.

Onze kleinere catamaran biedt genoeg ruimte voor groepen tot 11 personen. Voor grotere groepen (zoals een vrijgezellenfeest) raden we onze grote catamaran aan, die tot 22 personen aan boord kan nemen.

Voor veeleisende klanten of speciale evenementen zoals verjaardagen, teambuilding, vrijgezellenfeesten, vrijgezellenfeesten of huwelijksaanzoeken kunnen we luxe jachtcharter aanbieden. Alle boten bieden de optie om te genieten van een romantische en prachtige zonsondergang over de zee van Tenerife Zuid. Stuur ons een snel WhatsApp-bericht met je idee!

Bestuur de boot zelf

Als je ervaring hebt met het besturen van een boot, kun je een boot huren zonder schipper om hem te brengen waar je maar wilt, jij bent tenslotte de schipper. Neem je vrienden en familie mee de zee op zonder de aanwezigheid van een vreemde aan boord.

Een geldig vaarbewijs is vereist om de grotere boten te besturen. We bieden ook kleine boten aan met een lengte van 6 meter en een capaciteit van 7 passagiers, waarvoor geen vaarbewijs nodig is. Brandstof wordt betaald naar verbruik tijdens de tocht.

Maximale privacy en comfort in gedachten

Exclusieve boot charter in Tenerife Astondoa 46 - Seaduction

Het belangrijkste voordeel van een privé boot charter in vergelijking met een gedeelde bootreis is het comfort en de mogelijkheid om de ervaring exclusief met uw naaste vertrouwenskring te delen.

Geregelde tochten

We bieden kant-en-klare tochten, met volledig georganiseerde routes, die normaal gesproken walvissen en dolfijnen kijken, zwemmen en snorkelen in een van de mooiste baaien: Masca Bay of Puertito Bay en zeilen langs de zuidkust van Tenerife omvatten.

Pas je avontuur aan

aqluiler jacht luxe jacht tenerife sur - astondoa 40 (9)

Als u uw privé jacht charter op Tenerife bij ons onderbrengt, geven wij u de mogelijkheid om het plan aan te passen. Plan de route van de reis en bepaal zelf welke gebieden u wilt bezoeken en wat u wilt doen tijdens uw reis, uiteraard afhankelijk van de afstand en de tijd die u aan boord doorbrengt.

De prijs die je ziet is de prijs die je betaalt

Alle boten die je kunt charteren op Tenerife zijn inclusief brandstof (diesel), drankjes en een ervaren schipper. Je weet precies wat de kosten zijn en wat je betaalt voordat je je boeking bevestigt. Het meeste eten is ook inbegrepen. Als je een taart of een andere speciale maaltijd wilt, kun je dit tegen extra kosten bestellen.

Vervoer

De meeste privéboottochten vertrekken vanuit Puerto Colón of vanuit de haven van Los Cristianos. Niet alle boten hebben een pendeldienst, dus je moet zelf naar de haven in het zuiden van Tenerife komen.

Als het resort waar je verblijft niet voorkomt in de lijst met resorts op de specifieke pagina met bootcharterbeschrijvingen, stuur ons dan nu een WhatsApp om ons te laten weten of we vervoer vanaf jouw adres kunnen verzorgen. Onze boten vertrekken vanuit de havens van of nabij Costa Adeje, Los Cristianos, Los Gigantes, Callao Salvaje, Las Galletas, Puerto Colon en Puerto Santiago. We bieden ook de mogelijkheid om een privébus te huren voor vervoer indien gewenst (extra kosten).

Bij Bananapalmbay zijn we gespecialiseerd in privé bootverhuur op Tenerife. Dit is het meest toeristische eiland van de archipel vanwege de landschappen, paradijselijke stranden en gevarieerde mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding en recreatie. Maak je geen zorgen over slecht weer, tijdens de zomer genieten we van warme temperaturen terwijl de winter slechts een paar buien brengt. Laat alles maar aan ons over, wij weten heel goed wat onze klanten nodig hebben. We wachten op je om te genieten van de zon, de zee en het prachtige uitzicht op de kust van Tenerife.

Boot huren in Tenerife

Wat onze klanten zeggen:

Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
[trustindex no-registration=facebook]