Jachtcharter Lanzarote | Privé jacht en catamaran charter

Jachtcharter Lanzarote | Privé jacht en catamaran charter

Boek nu een van onze privéboottochten op Lanzarote om te zwemmen, te zonnebaden en te delen met je geliefden. We bieden privéboottochten voor gezinnen, grote en kleine groepen. We hebben allerlei soorten boten en verschillende maten, dus we hebben altijd de boot die je nodig hebt. Maar je kunt niet alleen een privéboottocht huren voor een paar uur, we bieden ook langetermijncharters om verschillende eilanden te bezoeken. Vraag een offerte aan en reserveer via onze WhatsApp.

Lanzarote-boot-charter en bootverhuur

Onze privé boottochten in Lanzarote vertrekken vanuit de havens Marina Lanzarote, Puerto del Carmen, Puerto Calero, Puerto de Playa Blanca, Puerto Rubicon en Puerto Orzola. Huur een van onze catamarans, zeilboten, motorjachten of luxe jachten voor een onvergetelijke ervaring. Als je een bepaald idee in gedachten hebt, laat het ons dan weten via WhatsApp zodat we een gepersonaliseerde trip kunnen ontwerpen die aan je wensen voldoet.

Speciale feesten aan boord

Privéboottochten op Lanzarote zijn de ideale optie voor wie speciale gelegenheden op zee wil vieren. Omdat het privétochten zijn, geniet je van volledige exclusiviteit voor jou en je gasten. Je hoeft de tocht niet met vreemden te delen, kunt plezier maken en rustig kletsen zonder door vreemden te worden geobserveerd.

Boottochten zijn sensationeel, bijzonder en leuk. Vier je vrijgezellenfeesten, verjaardagen, huwelijksjubilea, huwelijksaanzoeken en nog veel meer. Neem je partner mee voor een romantische ontmoeting op zee. Wij bereiden alles voor om optimaal van de tocht te genieten en een onvergetelijke ervaring te beleven.

Walvissen en walvissen kijken op Lanzarote

De meeste van onze privéboottochten nemen je mee om walvissen en dolfijnen te zien die vrij rondzwemmen in de zee van Lanzarote. Hoewel we geen waarneming kunnen garanderen, is de kans groot dat er dolfijnen dicht bij de boot verschijnen. Houd ze goed in de gaten en luister naar hun aangename geluiden. Je kunt ook speelse walvissen zien, die staan te popelen om bezoekers te begroeten. Neem je kinderen mee om walvisachtigen te zien en geef ze de kans om in contact te komen met de zeefauna van Lanzarote.

Zwemmen en snorkelen

De privéboottochten zijn inclusief een stop aan de kust waar je kunt afkoelen in de zee. We nemen je mee naar een prachtige baai op Lanzarote om plezier te hebben in het water, te zwemmen en te snorkelen. Vergeet je zwemkleding en zonnebrandcrème niet om te genieten van een fascinerende en unieke activiteit op de stranden van Lanzarote.

Plaatsen om te bezoeken met onze privéboottochten in Lanzarote

Als je van plan bent een bepaalde plaats te bezoeken of langere stops te maken, schrijf ons dan op WhatsApp en vertel ons je idee. Onze missie is klanttevredenheid, dus we kunnen ons aanpassen aan je verzoek om onze diensten, route en meer aan te passen. Hieronder vermelden we de belangrijkste bezienswaardigheden op Lanzarote die je kunt bezoeken met onze privéboottochten.

Eiland Isla de la Graciosa

Bezoek het prachtige eiland La Graciosa, vlakbij Lanzarote. Het is een rustig eiland voor wie op zoek is naar een beetje rust en sereniteit, weg van de drukte van de stad. Maak je klaar om een waar paradijs op aarde te ervaren.

La Graciosa wordt omringd door prachtige stranden met kristalhelder water en goudkleurig zand. De onderwateromgeving is net zo aantrekkelijk. Duik om de riffen te verkennen en bewonder de schoonheid van het onderwaterleven.

In het binnenland van het eiland vind je interessante vulkaanlandschappen en magische wandelpaden om de stress van je af te zetten. Biodiversiteit is een van de meest opvallende aspecten van het eiland, want het heeft een verscheidenheid aan inheemse soorten die zeer gewaardeerd worden door natuurliefhebbers.

Papagayo Stranden

Dit zijn enkele van de mooiste en meest begeerde stranden van Lanzarote. Ze worden gekenmerkt door hun zand en kristalheldere water dat ze ideaal maakt om te zwemmen, zonnebaden en ontspannen op het zand. Bovendien liggen ze in een wilde omgeving, beschut door kliffen en rotsen, wat ze een bijzondere charme geeft voor diegenen die weg willen uit de stad en de drukte.

Isla de Lobos

Het kleine eiland Lobos is een verborgen schat in de zee. Boek een van onze privéboottochten op Lanzarote om het eiland Lobos te bezoeken en verdwaal in de charmes ervan. Binnen vind je verschillende paden om het eiland te verkennen. Je vindt er ook twee ongerepte gouden zandstranden om te zwemmen en de zee te verkennen.

Privéboottochten op Lanzarote zijn alles wat je nodig hebt om gelukkig te zijn op zee. Wij bieden je comfortabele en ruime boten om samen met je geliefden van te genieten. De diensten die in de tekst worden genoemd en de plaatsen die je kunt bezoeken zijn afhankelijk van de boot die je kiest. We stellen onze WhatsApp tot je beschikking om je reserveringen te maken en je te helpen de beste boot voor jou en je groep te kiezen. Aarzel niet en kom genieten van de vreugde van de zee met onze privéboottochten.

Wat onze klanten zeggen:

Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
[trustindex no-registration=facebook]